Затвори
Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.
Вашето мнение е важно за нас.
Отказ
Изпрати
+359 / 878 788 469 office@beshared.bg

Мобилни приложения

Мобилни приложения

През 2015 г. пазарът на мобилни приложения достигна 100 млрд щатски долара, показва проучване на организацията за защита на интересите на малките и средни софтуерни компании Association for Competitive Technology (ACT), а през изминалата година броят на изтегляния на мобилни приложения е бил 138 милиарда (по данни на Statista, 2015).

Милиони потребители притежават мобилни устройства, което превръща разработването на мобилни приложения в съществена част от маркетинг стратегията на всеки бизнес, който желае да поддържа ефективно онлайн присъствие. Потребителите все по-често използват Интернет и социалните мрежи през мобилни си устройства, а всяко мобилно приложение, което ги улеснява и доближава до марките и продуктите, от които се интересуват, се радва на многобройни сваляния, инсталирания и редовна експлоатация.
Всички прогнози сочат към постоянен ръст на пазара, а това за Вас означава най-вече едно: Вашите потребители са мобилни и прекарват много време с любимите си приложения. Нашата мисия е да създаваме атрактивни, бързи и функционални мобилни приложения според Вашите специфични нужди и изисквания.

Накратко мобилните приложения се разработват за малки преносими устройства каквито са мобилните телефони, смартфоните и таблетите. Те предоставят възможност на Вашите потребители да бъдат винаги и навсякъде свързани с Вас и Вашия продукт.
Създаването на мобилни приложения, съобразени с доброто потребителското преживяване, е ключова предпоставка за успех на всяка онлайн маркетингова стратегия. Инвестицията може да Ви се струва излишна в началото, но ако мобилното приложение е изработено съгласно всички изисквания, постигнатите резултати и печалби ще оправдаят многократно неговата цена.

Разработването на мобилни приложения води също така и до увеличаване на оперативната ефективност, подобрява обслужването на клиентите, осигурява по-добро взаимодействие с потребителите и увеличава тяхната ангажираност с компанията или бранда.
При изработката на мобилно приложение е много важно да се създаде добро потребителско изживяване. Това става чрез създаването на удобен и лесен за използване потребителски интерфейс. Друг важен фактор за доброто потребителско изживяване е бързото и лесно инсталиране на мобилното приложение.

За изработката на Вашето мобилно приложение ще се погрижи екип от професионалисти с богат опит – копирайтъри, графични дизайнери, маркетинг специалисти и програмисти, които ще създадат най-ефективната за целите Ви концепция и стратегия за популяризиране на готовия продукт. Процесът по разработка и популяризиране на мобилно приложение преминава през следните етапи:
  • Създаване на идейна концепция за мобилното приложение – каква ще бъде неговата функция, какви цели искаме да постигнем, какви послания ще отправим към потребителите и как ще ги привлечем, за да свалят, инсталират и използват Вашето приложение
  • Графично оформление на мобилното приложение – състои се от създаването на красив и атрактивен дизайн, съобразен с целите и имиджа на Вашия бранд
  • Програмиране на приложението, спазвайки всички изисквания за ефективност, лесна поддръжка и отчетност на резултатите
  • Процес на тестване на приложението с цел подсигуряване на неговото безпроблемно функциониране
  • Популяризиране на мобилното приложение с цел достигане до максимален брой от Вашите настоящи и потенциални потребители
  • Поддръжка на приложението през периода на неговото функциониране
  • Анализ на ключови показатели, оптимизиране на рекламната кампания и отчитане на постигнатите резултати.  
За да постигнете поставените маркетингови цели, мобилното приложение трябва да отговаря на всички изисквания за добро потребителско изживяване, удобен и лесен за ползване интерфейс, както и лесно и бързо инсталиране от страна на потребителите. Изработените от нашия екип мобилни приложения гарантирано притежават тези изисквания, затова не се колебайте да се свържете с нас за професионална консултация.

Ако имате идея за мобилно приложение, ние ще ви консултираме как е най-добре да бъде реализирана и ще създадем стратегия за целта. Ако пък нямате конкретна идея, но желаете да бъдете в крак с мобилните тенденции, ние ще анализираме Вашите нужди, спецификите на Вашите целеви потребители и Вашите цели и ще ви предоставим ефективно и функционално решение.