Затвори
Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.
Вашето мнение е важно за нас.
Отказ
Изпрати
+359 / 878 788 469 office@beshared.bg

Уеб Дизайн и Програмиране

Уеб Дизайн


Уебстраницата на Вашия бизнес е отражение на неговите качества. Представителният и атрактивен вид, адекватната и лесна за използване структура ще гарантират, че вашите потребители, партньори и заинтересовани лица ще останат удовлетворени от посещението си в нея. Затова изготвянето на уебстраници, отговарящи на целите на нашите клиенти и на интересите на техните потребители, се е превърнало в наш специалитет.

Най-общо уеб дизайнът представлява аранжиране на елементите на една уебстраница – компютърна графика, компютърна анимация, хипертекст (линкове) и звук по определен начин, което цели представяне на уебстраницата от уеб браузър.
Нашите графични дизайнери ще изготвят визия, която да впечатлява Вашите клиенти и да поддържа желания имидж на Вашия бранд. Дизайнът ще бъде съобразен изцяло с Вашата корпоративна идентичност, целевата Ви аудитория, тенденциите и брашна, в който оперирате.
Уеб дизайнът може да се разглежда като комбинация от творческа и техническа работа. Творческата работа включва графичния дизайн на отделните визуални и аудио елементи, форматирането на текста. Техническата работа включва подредбата на тези елементи най-често чрез HTML код, който чрез съответния използван стандарт след това се визуализира на изходно устройство.

Нашият екип разполага с дългогодишен опит в изготвянето на дизайни за корпоративни и продуктови уебстраници, мобилни приложения, фейсбук приложения, статични или анимирани банери.
Една от силните страни на Beshared е екипната творческа работа. Това означава, че зад Вашия проект ще работи екип от специалисти, които ще обменят своите творчески и експертни умения и знания, за да предложат възможно най-добрата творческа концепция за Вашата уебстраница или мобилно приложение. Идеите се споделят и развиват по време на брейнсторминг и се представят на клиента под формата на презентация.
В случай, че искате да освежите или да направите редизайн на Вашата настояща уебстраница, или имате нужда от чисто нова уебстраница, не се колебайте да ни изпратите Вашето запитване, за да намерим най-доброто решение за Вас.
 

Уеб програмиране


 
Адекватната структура и правилното функциониране на уебстраницата Ви имат ключова значение, тъй като от тях зависи дали Вашите целеви потребители ще останат удовлетворени, дали ще направят запитване, поръчка или ще се свържат с Вас.
Ако нямате опит в областта, ние ще ви консултираме каква е най-подходящата структура за Вашата нова уебстраница, какви допълнителни функционалности е препоръчително да притежава, за да отговори на нуждите на Вашия бизнес и потребители.
 
Освен изготвяне на перфектния визуален имидж за Вашата уебстраница или мобилно приложение, нашият екип от специалисти ще се погрижи и за ефективното им функциониране. Можем да изградим за Вас платформа, която да работи перфектно и да върши това, което искате до най-малкия детайл. Технологиите, които използваме предимно, са: PHP, JavaScript, MySQL, jQuery, Ajax, HTML, CSS3, Flash, Actionscript 2.0, Actionscript 3.0.
 
Предимства на изготвените от нас уебстраници:
  • User friendly back-end;
  • Възможност за лесно управление на SEO;
  • Сайтът се визуализира правилно на всякакви устройства;
  • Висока скорост на зареждане;
  • Изключително гъвкава платформа за надграждане.
  • Нашият екип има богат опит и в разработката на мобилни приложения.
    В съвременния свят, в който властват дигиталните технологии, е важно да бъдете в крак с времето и да се възползвате от възможностите за по-атрактивни и интерактивни маркетинг решения. Мобилните приложения се разработват за малки преносими устройства като мобилни телефони, смартфони, таблети и др, предоставяйки възможност на Вашите потребители да бъдат навсякъде и по всяко време близо до Вас и Вашия продукт.
    Ключов фактор в изработката на мобилно приложение е създаването на добро потребителско изживяване (UX). Това от своя страна налага създаването на удобен и лесен за ползване потребителски интерфейс (UI), както и бързото и лесно инсталиране на приложението от страна на потребителите. Нашите специалисти ще се погрижат Вашето мобилно приложение да отговаря на всички тези изисквания и да постигне заложените в маркетинговата Ви стратегия цели, затова не се колебайте да се свържете с нас за професионална консултация.