Вдъхновени от социалните мрежи костюми за Хелоуин

Вдъхновени от социалните мрежи костюми за Хелоуин

Празникът Хелоуин наближава и ако все още не сте измислили как да се преоблечете, тези идеи, вдъхновени от социалните мрежи, може да ви помогнат. 
Така или иначе прекарваме огромна част от времето си онлайн, защо да не пренесем малко от неговото очарование и на празничното парти. Най-хубавото на идеите, които ще разгледаме заедно, е че не изискват особени усилия или материали за реализацията си, но същевременно будят смях и симпатии.
 
Ако сте фенове на Facebook и Twitter и прекарвате значително време в профилите си, не е необходимо да излизате от тях, за да отидете на парти. Доказателство за това е тази двойка:Ако пък нямате време за подобен "костюм", бъдете семпли и директни:


Не искате да се маскирате, но все пак искате да направите впечатления - няма проблем, грабвайте бяла тениска, черен маркер и сте готови:


Покажете повече емоция и привързаността си към малките жълти личица, които ни помагат в лишените от излишна многословност моменти:


Ако пък всеки ваш пост е съпроводен от множество смислени и безсмислени хаштагове, този аутфит може да бъде добро решение:


Още много идеи могат да бъдат измислени и сътворени с подръчни средства от офиса, близката книжарница или гардероба. Важното е да се забавлявате и да не пропускате да качите снимки, да се чекирате, тагнете, хаштагнете и коментирате в социалните мрежи.


Източник: www.wersm.com 
 

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам