Какво ново може да очакваме от Facebook?

Какво ново може да очакваме от Facebook?

Facebook постоянно работи по развиване на услугата, като тества и внедрява различни функции, които да подобрят потребителското изживяване в социалната мрежа. Представяме ви някои промени, които се очаква съвсем скоро да станат реалност:
  Истинските имена на потребителите Социалната мрежа се готви да промени политиката си по отношение на изискването за истинските имена на потребителите, като ще им предостави възможност за избор. През годините Facebook отнесе редица критика в тази насока от потребители, които предпочитат да скрият истинското си име. Очаква се съвсем скоро тази промяна да стане факт, като по този начин потребителите вече ще могат да посочат псевдоним при своята регистрация в социалната мрежа.
  Кратки видеоклипове за профилна снимка Потребителите ще могат да добавят 7-секундно видео на мястото на профилната си снимка. Чрез тази опция, наречена „Profile Videos”, те ще могат по-добре да изразят себе си, както и да разгърнат творческия си потенциал. Краткото видео ще се възпроизвежда, когато се влезе в профила на потребителя, а в новинарския поток ще излиза определен кадър, който самият потребител посочи. Facebook ще добави и нов раздел „Bio”, в който потребителите ще могат да дадат повече информация за себе си в описание до 100 символа.
  Бутон „Реакции“ От сравнително скоро се заговори за едно от най-важните въведения във Facebook, което дълго бе очаквано от потребителите на най-голямата социална мрежа. Става въпрос за разширението на бутона „харесвам“, който вече ще предлага възможност за избор между няколко емоции. Новата функция вече се тества в някои страни в управлението на фен страниците (Insights), като раздела „Харесвания“ се заменя с „Реакции“. По този начин ще може да се проследят какви емоции са предизвикали определени публикации в страницата – изненада, гняв, симпатия, тъга, радост, смях. Към момента не е ясно кога функцията официално ще бъде въведена. 

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам