Фейсбук информира потребителите за събития на техните любими страници

Фейсбук информира потребителите за събития на техните любими страници

Когато фейсбук потребителите не взаимодействат със страница, която са харесали, спират да виждат нейните публикации. Това е сериозен проблем за маркетинг специалистите и администраторите на страници. Фейсбук обаче е намерил начин да се погрижи потребителите да бъдат информирани за слуващи се близо до тях събития, организирани от страници, които са харесали в социалната мрежа.
  С помощта на специален бутон всеки потребител в социалната мрежа може да се абонира, за да получава информация, касаеща провеждащи се близо до неговото местоположение събития. Това става или от страницата, която потребителят е харесал или от неговия homepage, кликайки върху бутона “events” и избирайки опцията “subscribed”. Оттам потребителят може да избере страниците, които желае да следи и за чиито предстоящи събитие желае да получава известия.
  Много бизнеси могат да се възползват от тази опция, като например ресторанти, кина, театри, барове, нощни заведения, езикови школи, музиканти и др. За целта обаче е преопоръчително да информират своите фенове как биха могли да се абонират за техните събития. 
 

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам