Фейсбук предлага нов начин за привличане на фенове

Фейсбук предлага нов начин за привличане на фенове

Колкото повече фенове има една фейсбук страница, толкова повече хора виждат нейното съдържание. Но това става единствено, ако феновете на страницата са „качествени“, т.е. интересуват се от марката и взаимодействат със съдържанието.
 
По-важно е не да увеличаваме броя на харесванията на станиците, които поддържаме, а да ангажираме аудиторията със съдържанието, което споделяме. Какво бихте казали за възможността да поканите хора, които са харесали публикация на страницата, да харесат и самата страница? Да, това вече е възможно!
 
Фейсбук предлага нова опция, позволяваща да проследим кои от фейсбук потребителите, харесали публикации на страниците, които поддържаме, са харесали вече самата страница и кои не са. Това, което има значение обаче, е възможността да поканим тези, които не са харесали страницата, да станат нейни фенове. Кликайки върху броя на харесванията под даден пост, получаваме списък с имената на потребителите и бутон „Покани“ от дясно на тези, които не са харесали страницата. Ако кликнем върху този бутон, ще изпратим мигновено покана на тези хора. Така реално каним не просто хора, таргетирани по определени признаци, но такива, които са харесали съдържанието на страницата. 
 
Ангажирането на фейсбук потребителите със съдържанието, което споделяме, не е лесна задача, но сега поне фейсбук възнаграждава страниците, които създават качествено съдържание, като предоставя нов начин за привличане на фенове.
 
 
 

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам