Facebook все още доминира във всички бизнес сектори

Facebook все още доминира във всички бизнес сектори


Дали Facebook е "непобедим"? Така изглежда днес. Мрежата генерира повече трафик от Google и предоставя по-добри възможности за реклама от който и да е друг канал. Да не забравяме и че събира на едно място над 1,5 милиарда потребители в световен мащаб! На база на всичко това не е изненада, че Facebook е най-предпочитаната социална мрежа, както за потребителите, така и за бизнеса.

По данни на Gigya, компания за социални изследвания, Facebook доминира сред останалите социални мрежи по показателя брой логвания с 64%, а Google притежава само 22%. Останалите социални платформи имат дори по-ниски стойности.   
Facebook продължава да бъде най-популярната мрежа сред потребителските марки (77%), в мобилните приложения (76%), в образователните и неправителствени организации (75%), електронната търговия (69%), туризъм и транспорт (65%). За сравнение в посочените области Google заема едва около 20% от логванията.  

Facebook държи лидерството и в географския обхват с над 81% логвания в Централна и Южна Америка, 77% в Азиатската тихоокеанска област, 74% в Европа и над 60% в останалите райони по света. Google има по-добър дял в Африка и Близкия Изток с 28% от логванията и Северна Америка с 21%. 

Повече за данните от изследването можете да разгледате в следващата инфографика:
Източник: www.wersm.com

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам