Facebook ще прави раздялата с гадже по-лека

Facebook ще прави раздялата с гадже по-лека

Фейсбук тества нова функция, чиято цел е да помогне на потребителите да се сблъскват колкото се може по-малко със своите бивши половинки и така да преодолеят по-бързо раздялата. Нововъведението се нарича "Вземи си почивка" (Take a Break) и дава възможност на потребителите да правят промени в настройките на своя акаунт, за да виждат по-малко информация за човека, с когото са се разделили наскоро. "От днес ние тестваме инструменти, които ще помогнат на хората да управляват това как взаимодействат с техните бивши партньори във Фейсбук", сподели продуктовият мениджър на социалната мрежа Кели Уинтърс. "Когато хората променят своя статус, за да отбележат, че вече не са във връзка, те ще получат предложение да използват някои от тези инструменти". Новите функции ще питат фейсбук потребителите дали искат да виждат в новинарския си поток по-малко за човека, с когото са били във връзка - името му, профилните му снимки и друга информация, свързана с него. Освен това ще могат да накарат Фейсбук да спре да предлага отбелязването на даден човек в снимки. Ще има и опции за автоматично изтриване на отбелязвания в снимките на бившия партньор.

За момента социалната мрежа изпробва нововъведението само за мобилните потребители на територията на САЩ. То ще бъде въедено и за други държави, след като от мрежата получат положителна обратна връзка за нововедението. 

Снимка: www.mashable.com
 

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам