ДА ПОГОВОРИМ ЗА СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Социалните мрежи в цял свят имат особено силно влияние върху поведението и нагласата на обществото като цяло. Все повече бизнеси се насочват към социалните канали с една единствена цел – да се развият. Интернет пространството е динамично и именно това е причината всеки да избира да бъде част от дигиталния свят. С правилно таргетиране и силни послания, гарантирано ще направите своята реклама ефективна, като по този начин ще разкриете нови възможности и хоризонти за бизнеса си.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

Поддръжка на Facebook страници

Facebook страницата е жизнено необходимото ново лице на Вашия бранд - винаги динамично, актуално, отзивчиво. Начинът, по който третирате вашите "фенове", е отражение на начина, по който бихте се отнасяли към тях като клиенти. Процентът на активните фенове във Вашата страница определя крайния брой на аудиторията, до която вашите рекламни послания ще достигнат.

Нашият екип ще се погрижи Вашата Facebook страница да бъде винаги актуална, привлекателна, полезна и предпочитана от Вашите клиенти.

Facebook приложения

Екипът на Beshared може да създаде за Вашата страница приложение изцяло по собствен модел и творческа идея или по зададени от Ваша страна параметри.

Facebook приложенията променят цялостното усещане на потребителя за прекараното в социалната мрежа време и помагат за поддържането на атрактивен, интерактивен и актуален имидж на марката.

ДА ДОБАВИМ НОВ ТЕКСТ

Beshared има изключително ефективен канал, чрез който допълнително може да засили връзките между хората в социалната мрежа и да увеличи обхвата на Вашата реклама.

Екипът ни ползва множество тематични фен страници с милионна аудитория и висок процент на активни потребители, които консумират информация, предоставена от нас.

Популярност на марката и ангажираност на аудиторията

Най-ценният ресурс, който социалните медии безвъзмездно предоставят на бизнеса, е възможността за силно популяризиране на бранда им и ангажиране на потребителите с него. Споделянето на съдържание в социалните медии е най-добрият начин за комуникация с настоящи и потенциални клиенти или дори с бъдещи служители на фирмата. Неформалната среда, характерна за Facebook, прави комуникацията между бранд и клиент много по-достъпна и реална.

Beshared ще Ви помогне да използвате всички функции на facebook, за да популяризирате своя бранд и да изградите трайни положителни взаимоотношения с клиентите си.

Създаване и управление на реклама

Изготвянето и управлението на facebook реклама е комплексен процес, който следва да бъде съобразен с редица социални фактори, за да постигне търсения успех. Екипът на Beshared изготвя творчески предложения и стратегия за ефективно управление на Вашия рекламен бюджет, с което гарантира атрактивността и правилното таргетиране на рекламното послание. Това, заедно с ежедневния мониторинг и оптимизиране на рекламата, гарантира постигане на заложените цели.

Ефективното управлението на рекламата е от ключово значение за нейния успех. Beshared може да Ви помогне с разплащателната структура на Facebook. Ще Ви предложим дневен бюджет, база за изпълнение на CPC* или CPI*, както й предложения за оптимизиране на бюджета с цел постигане на максимален ефект.

Отчети и Анализи

Beshared изготвя и предоставя регулярно на своите клиенти актуални анализи относно успеха и мащаба на провежданата рекламна кампания.
Анализите включват детайлна информация за следните основни показатели:
Брой на уникалните потребители, видели Вашата реклама (Reach), Социалния ефект или хората достигнали до Вашата реклама чрез техните приятели (Social Reach), Брой кликове (Clicks), Средната цена, заплатена за брой импресии или кликове (CPM, CPC), Брой потребители, обвързали се с Ваш пост (Engaged users), Брой на уникалните потребители, до които е достигнал Вашият пост (Post Reach)

Актуалните Анализи работят на принципа на барометъра и на тази база е възможна рязка промяна в методите на кампанията с цел оптимизация и постигане на максимален успех.

ЗАЩО FACEBOOK?

Facebook се превърна в нарицателно за успешна вирална комуникация и като функция на това - в най-мащабната световна медия. В световен мащаб потребителите на мрежата са над 1 440 000 000 души. Всички те ежедневно качват, харесват и споделят съдържание, както и общуват по между си.

2 500 000 от тях са българи и броят им непрекъснато нараства. Над 50% от тях влизат в социалната мрежа ежедневно и прекарват над шест часа седмично вътре.
Всичко това прави facebook второ място по посещаемост след Google.

CПЕЧЕЛЕТЕ КЛИЕНТИ, А НЕ ХАРЕСВАНИЯ!


BeShared цели да помогне на рекламодателите да оптимизират ефективността на рекламните си послания, като гарантира привличане на реални и лоялни клиенти, а не лишени от полза харесвания (“likes”). Никога не гледайте колко хора са харесали страницата Ви, а до колко хора са достигнали публикациите Ви, или всички харесали, коментирали, или споделили постовете на страницата Ви за една седмица) – това са истинските Ви потенциални клиенти или лоялни настоящи такива. Ако този показател е под 5% от общите лайкове, значи на практика НЯМАТЕ Facebook присъствие. Нашият екип се стреми да овладее нелекия процес по превръщането на инвестициите в social маркетинг в дългосрочен стратегически актив на компанията.

Предимства на рекламата във Facebook

Достъпност

Платформата на Facebook позволява рекламата да бъде строго сегментирана и таргетирана според населено място, пол, възраст, интереси, поведение, което дава възможност за силно локално въздействие.

Обратна връзка

Във всеки един момент аудиторията реагира и отзивите ѝ достигат до Вас по най-прекия път.

Цена

Рекламна кампания от всеки друг тип (телевизия, радио, вестници, списания, сайтове, директна поща) би била в пъти по-скъпа от позициониране във Facebook.

Информация

Присъствайки във facebook, Вие не само представяте своя бранд и продукт пред огромна аудитория, но и имате възможност да проучите нейното мнение, да получите оценка за своя продукт, да разберете от какво има нужда вашата целева аудитория, както и да генерирате идеи за подобрение на продукта.

Лоялност

Рекламирането във facebook има предимството да обвързва емоционално клиентите с Вашата марка. Компетентото управление на facebook страницaта е гаранция за постоянна, таргетирана и информирана аудитория, която следи всички новости около Вашата марка.

Качество

Колкото по-атрактивно и качествено обслужвана е вашата страница, до толкова повече "приятели на феновете" ще достигнат нейните публикация и рекламни кампании. Тук принципът "от уста на уста" важи в пълна сила. Facebook е интелигентно устроена платформа, която толерира и отдава на показ харесваните и споделяните материали. Всеизвестен факт е, че аудиторията се доверява на препоръките.