Създаване и поддръжка на уеб сайтове


BeShared консултира, създава и поддържа уебсайтове от 2007 година насам. Нашият web екип постоянно расте, запазвайки стабилно ядро с изключително богат опит в web разработката. Имаме успешно завършени проекти с фокус върху UX оптимизация и уникален дизайн, както и няколко back-office системи със сложни бизнес функционалности в областта на финансовия мениджмънт.

JAVA

Повечето от нашите приложения са базирани на Java. Разполагаме със специалисти с над 10 години опит и обучаваме нови попълнения на този алгоритмичен език. Използваме доста технологии базирани на Spring фреймурка като Spring Boot, Sprig Data, Spring MVC, както и доказано надеждни библиотеки от Apache. Като мулти платформен език, Java ни позволява да разработваме десктоп, мобилни и сървъни програми на високо ниво.

NODE.JS

В днешно време Node.js като сървърна платформа е предпочитана предимно от клиентите ни където работим като Extended Team. Доста компании избират технологията поради все по широкото навлизане на JavaScript като backend език и по лесното ангажирането на Full Stack JavaScript инжинери на ИТ пазара.

PHP

Това е една от водещите ни платформи за разработка. Имаме добър опит най-вече с Zend, Symfony, CodeIgniter и CakePHP. Някои от най-големите ни проекти са базирани именно на PHP.

REACT

Един от любимите ни компонентно базирани фреймурци. Простотата и лекота на работата с него го правят предпочитан за социално ориентирани приложения, използвайки най-силните му страни - JSX и Virtual DOM.

ANGULAR

Определено това е N:1 фреймурк за имплементиране на нашите back-office системи. Богатсвото от комоненти, стабилността и поддръжката от Google го правят добър инструмент за опитния програмист. BeShared има няколко разработени платформи изцяло базирани на Angular с Flex лейаут и Material дизайн.

HTML/CSS

BeShared front-еnd екип има значителен опит в използването на HTML, CSS, SCSS на презентационня слой от архитектурата на едно приложение. Придържаме се към най-добрите тенденции за responsive дизайн, стараеки се да разработим приложения работещи добре на най-популярните устройства и браузъри.