7 съвета за продуктивност на работното място

7 съвета за продуктивност на работното място

Всеки служител иска да свърши бързо и качествено поставените в работата задачи. Вижте тези съвети, които ще ви помогнат да увеличите продуктивността на работното място. Например, за да отсъствате по-рядко поради болест, опитайте се да ядете здравословни храни и да правите редовно физически упражнения, за да поддържате тялото си в добра кондиция.

1. Направете списък със задачи, които трябва да свършите Направете си списък със задачите за деня и седмицата, за да може по-лесно да планирате задълженията и да подобрите ефективността.

2. Хранете се здравословно Служители, които се хранят здравословно и редовно упражняват физическа активност се представят по-добре, а и ползват по-малко болнични, с които иначе биха се откъснали от работния процес.

3. Престанете да вършите няколко неща едновременно Съсредоточете се върху една задача. Изследване показва, че служителите, които вършат няколко неща едновременно се разсейват по-лесно, а качеството на работата не е задоволително.

4. Направете кратка разходка Учени от Университетът в Стокхолм са установили, че служителите, които използват обедната почивка за физическо разтоварване имат повишена продуктивност през втората половина на работния ден.

5. Работете на интервали от по 90 минути Учени от Щатския университет на Флорида са установили, че 90 минути е перфектния работен интервал.

6. Починете си от екрана Правете кратки паузи, в които сте отместили поглед от екрана – така ще се концентрирате по-добре.

7. Избягвайте социалните мрежи Освен ако не ви влиза в работата, избягвайте да използвате социалните мрежи и да проверявате съобщенията си на всеки 5 минути.

Източник:сп.Мениджър

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам