Един за всички, всички за един

За нас

BeShared е лидер сред българските агенции специализирани в професионален дигитален и social media маркетинг. В работата си с над 600 бранда компанията е доказала умението си да отговаря точно на нуждите и изискванията на всеки бизнес, като предлага оптимални условия за развитие с най-актуалните инструменти и практики в областта digital & creative. В BeShared не се задоволяваме с по-малко от точното изпълнение на поставените цели, защото нашият успех е пряко свързан с успеха на клиентите ни. Ние можем да изградим цялостни решения за вашия бизнес, за да бъде той изключително успешен.

Борислав Айтов

CEO

Работил е в телевизия и редица онлайн и офлайн медии. Той ще предложи идеи за разработването на ефективни и иновативни решения за креативна реклама и канали за комуникация с клиентите.

Ангел Айтов

Software Architect

Ангел премина в 21-ви век пишейки код… сега той цели кода му да премине в 22-ри век.

Мартина Николова

Social Media Marketing Specialist

Креативна и позитивна, за нея няма невъзможни неща. Превръща работата в удоволствие, което е гаранция за добри резултати. С познания и опит в областта на Интернет Маркетинга, може да направи всяка маркетингова стратегия успешна. Стрелец – винаги уцелва в десетката.

Кристина Георгиева

Social Media Marketing Specialist

Опитът й в рекламата във всичките й разновидности ще помогне за успешното интегриране на вашите рекламни кампании със социалните мрежи. Творческият усет и любовта й към писането ще създадат уникално креативно съдържание, което ще отличи вашия бранд от този на конкурентите и ще създаде трайна емоционална връзка между него и потребителите.

Самуил Петканов

Copy/Paster

Автор на сайта nenovinite.com, публицист и донякъде студент по журналистика. В BeShared неговата позиция е на copy/paster, което е като copywriter, но с далеч по-малко претенция и помпозност.
Телец.

Деян Иванов

Sales Manager

Със седемгодишен опит в търговската сфера и медийния бизнес, Деян е човек свикнал с това да осигурява първокласно обслужване на ключови клиенти. На принципа на relationship management-а, той ще бъде човекът, който ще се среща с Вас, ще Ви предлага най-удачните решения и ще бъде в постоянен контакт за всички рекламни активности, които извършваме за Вашата компания. 

Лъчезар Стоянов

Уеб дизайнер

 Креативна машина - ONE MAN ARMY! Няма невъзможни неща за него.  

Георги Талов

SEO & PPC

За него няма невъзможни неща. Единствената му цел е първото място в Google :)

Надежда Стоянчева

Social Media Marketing Specialist

Упорита и креативна, тя е толкова запалена по работата си, колкото и по любимите си отбори.

Мартин Кирилов

Графичен дизайнер

Мартин казва за себе си, че е освежаващо пристрастяващ пич, който не обича сандали с чорапи, шкембе чорба и ставането рано сутрин. Ние бихме добавили, че благодарение на таланта и креативността си, той е и неизменна част от нашата дигитална армия.

649

Клиента

2751

Проекта

12

Държави

Позиция

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам