Фейсбук е най-често използваната социална медия

Фейсбук е най-често използваната социална медия

Фейсбук е несъмнено най-голямата социална мрежа, с над 1 млрд. активни потребители. Скорошно проучване на GWI (Global Web Index) показва, че фейсбук е и най-често използваната социална мрежа.

Проучването е проведено сред активни потребителите на социалните мрежи на възраст 16-64 години и основната му цел е била да установи колко често те се регистрират (логват) в различните социални платформи.

Фейсбук се оказва на чело в класацията с над 54% активни потребители, които се регистрират в мрежата повече от веднъж дневно. Неочакваното е, че фейсбук се е преборил с Instagram и Twitter – две социални мрежи, които до сега бяха известни с голямата активност на своите потребители.Професионалната социална мрежа LinkedIn се нарежда на последно място със само 13% от своите активни потребители, които посещават мрежата няколко пъти на ден. В качеството си на професионална платформа, това донякъде има резон, но от гледна точка на платформа, в която се споделят новини, тези данни не са много добри за LinkedIn.

Неслучайно и ние залагаме именно на Facebook за ефективното и успешно представяне на нашите клиенти онлайн.  
 

 

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам