Софарма трейдинг се довери на дигитална агенция BeShared за 4-та поредна година

Софарма трейдинг се довери на дигитална агенция BeShared за 4-та поредна година

BeShared, една от най-големите рекламни агенции за дигитален маркетинг и реклама в социалните мрежи, отново поема онлайн рекламата на големи брандове от портфолиото на Софарма трейдинг. Това са марките Jamieson, Skincode и SVR, както и сравнително новият за българския пазар бранд за натурална органична козметика SO'BiO étic. Агенцията ще се грижи за тяхното цялостно онлайн присъствие чрез криейтив, планиране и управление на рекламата в социалните медии, като част от световната маркетинг стратегия на брандовете.

„Всеки подновен договор за цялостна дигитална стратегия е огромна награда за екипа ни, защото означава, че сме си свършили отлично работата, клиентът ни има пълно доверие и сигурност, че ако ни възложи нови проекти, ще се справим без проблем и с тях“, споделя Борислав Айтов, управител на BeShared.

Екипът на BeShared се грижи за дигиталната рекламна стратегия на брандове на Софарма трейдинг без прекъсване от 2014 г. насам, като особено се гордее с високото ниво на доверие и професионално сътрудничество, изградено през годините. Доказателство за това са не само подновените договори, но и новият бранд SO'BiO étic, за чиято цялостна дигитална стратегия ще се грижи BeShared.

„Когато работим с даден клиент, важна задача е от самото начало да му покажем, че може да ни се довери и след като опознаем в дълбочина продукта и докажем с резултати, че разбираме от работата си, клиентът е по-спокоен и работим хармонично. Тогава се превръщаме в естествено звено от цялостната маркетингова стратегия на бранда, което работи гладко и спомага клиентът да постигне своите цели. А когато те са на лице в края на годината и той пожелае отново да работи с нас, тогава цялата ни работа се отблагодарява и това е най-ценната награда.“, твърди Мартина Николова, маркетинг специалист в BeShared и част от екипа, обслужващ проектите на Софарма трейдинг.

Друг важен фактор за успеха на подобно сътрудничество е прозрачността и регулярната отчетност на свършената работа. Екипът на BeShared се гордее с това, че е една от малкото агенции, които държат много на отчетността и въвеждат ежемесечни отчети и редовни срещи за обсъждане на постигнатите резултати, както и анкети за оценка на своята работа. В допълнение Борислав Айтов споделя, „Когато се грижим за толкова известни брандове от световен мащаб, каквито са брандовете на Софарма трейдинг, сме длъжни да бъдем не просто добри, а перфектни. Нямаме право на грешки, а ако допуснем грешка, се стремим да я превърнем в ценен урок и да се усъвършенстваме. В нашия бранд не е достатъчно да бъдеш по-добър от другите, трябва да бъдеш по-добър от самия себе си, за да работиш дълго време с един клиент, защото той очаква с всяка нова кампания нещо още по-впечатляващо. Вярвам, че Софарма трейдинг го получават и съм благодарен за тяхното доверие.“  

Не на последно място работата с толкова големи брандове на световно ниво, каквито са канадската компания са витамини и добавки Jamieson, френската дерматологична козметична марка SVR и швейцарската козметична марка Skincode, е едновременно предизвикателство и престиж. Да спазиш изискванията на международна бранд стратегия, но същевременно да я адаптираш успешно за нуждите на българската целева група е нелека задача, която изисква висок професионализъм и опит. А самата работа с известни и висококачествени брандове носи удовлетворение и гордост. Това са основните мотивационни стълбове, на които стъпва екипа на BeShared. 

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам