Да флиртуваш с вдигнат палец

Да флиртуваш с вдигнат палец

Услугата на Facebook за запознанства достигна до САЩ, в Европа ще се появи в началото на 2020 г.

От днес и необвързаните американци могат да правят романтични запознанства във Facebook, след като социалната мрежа пусна услугата си за онлайн запознанства Facebook Dating в САЩ, предаде Ройтерс.

Тя е достъпна за потребители от 18 години нагоре под формата на нова опция в мобилното приложение Facebook, уточнява специализираното технологично онлайн издание The Verge.

Потребителите, които решат да активират услугата, могат да си създадат профил, отделен от основния им профил в социалната мрежа, и да срещнат потенциални романтични партньори сред приятелите и приятелите на приятелите си. Възможно е да се намери съвпадение и изцяло извън приятелския кръг.

Според Facebook услугата ще предлага на потребителите евентуални запознанства на основата на предпочитанията, които те са изявили, създавайки профила си, както и на интересите и активността им в мрежата. Приложението позволява да се изпрати "харесване" и съответното съобщение към всеки профил, на който потребителят попадне.

Потребителят няма да вижда приятелите си във Facebook Dating, освен ако не избере характеристиката "тайна тръпка", която му позволява да изрази интерес към максимум девет Facebook приятели (или последователи в Instagram). При взаимен интерес притежателите на двата профила ще бъдат уведомени.

Услугата е безплатна и не съдържа реклами.

Facebook Dating е свързана също с групите и събитията в социалната мрежа. Ако хората в една група са създали профили в новата услуга или планират да посетят еднакви събития, те могат да бъдат показани като подходящи партньори.

Услугата предвижда и инструмент за сигурност - потребителят може с едно кликване да сподели с приятелите или семейството си подробности за предстояща среща чрез Messenger, както и временно да споделя в режим "на живо" местонахождението си.

След днешното пускане на американския пазар Facebook Dating вече е достъпна в двадесетина държави - САЩ, Бразилия, Канада, Чили, Колумбия, Еквадор, Гиана, Лаос, Малайзия, Мексико, Парагвай, Перу, Филипините, Сингапур, Суринам, Тайланд, Уругвай и Виетнам. Продуктът ще достигне Европа в началото на идната година.

Източник - investor.bg

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам