Нова функция на Facebook ни позволява да споделяме текстови откъси

Нова функция на Facebook ни позволява да споделяме текстови откъси

Всички знаем, че споделянето на няколко изречения от дадена статия, може да се окаже малко досадно, особено във Facebook. По тази причина в социалната мрежа вече е създадено изцяло ново свойство, което носи името Quote Sharing. Чрез него потребителите ще могат директно да споделят откъси от дадени текстове във Facebook.
Както разбираме от името на самата нова функция, тя ни помага бързо и лесно да споделим няколко реда от статията или електронната книга, която четем в момента, да споделим с приятелите си своя коментар по тях и да ги превърнем във Facebook-пост.  Вместо често изнервящото копиране и пействане, Quote Sharing работи директно с уеб страници или приложения.
Когато подчертаем редовете, които искаме да споделим, се появява бутон “Share Quote”, който ни позволява да превърнем искания пасаж в публикация в нашия профил, заедно с линк към статията и няколко думи лично мнение от нас, ако желаем, разбира се. 
 

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам