Нова система за реклама във Facebook ще бъде въведена скоро от компанията

Нова система за реклама във Facebook ще бъде въведена скоро от компанията

Новата система за реклама във Facebook започна да се тества. Тя позволява на потребителите да плащат, за да могат техните съобщения да имат по-голяма видимост.

Тестовете на системата за реклама във Facebook "плати, за да промотираш" са засечени от потребител на социалната мрежа. Той се осъмнил и решил, че се е сблюскал с мошеници. Затова докладвал тази реклама на системните администратори. В крайна сметка беше потвърдено, че се тества нова система за реклама във Facebook. По първоначални данни цената ще е до 1,25 долара за съобщение.

Тестовете предизвикаха разгорещени дебати в мрежата, а потребители на Facebook реагираха гневно на опитите на компанията да изкарва пари от абсолютно всичко. Като цяло потребителите започват все повече да се дразнят от тази все повече и натрапваща се реклама във Facebook. Тя започва да става все по-неефектива, затова и компаниите прибягват към други facebook маркетинг стратегии с по-голяма успеваемост.

Присъединете се към екипа на BeShared!

Кандидатствайте за работа в BeShared!

Избери позиция

Лична информация за връзка

CV & Портфолио

Кандидатствай

 
Продължи

www.beshared.bg

CV/Портфолио *

Имате ли актуална автобиография? Качете го тук.
Предишен

www.beshared.bg

Благодарим за вниманието!

Затвори

www.beshared.bg

Ние сме партньорът на вашия успех

Изпратете своето запитване, коментар или препоръка и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Вашето мнение е важно за нас.

www.beshared.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на ползваемостта. Можете да научите повече в нашите Общи условия. Разбирам