Creative – Графичен дизайн и копирайтинг

Графичен дизайн

„По дрехите посрещат“, казват. Това важи с пълна сила в маркетинговите комуникации. Независимо дали искате да достигнете своята аудитория чрез публикации в социалните медии, чрез приложение, билборд, брошура, брандиран автомобил, визитки или чисто нов уебсайт, ние ви предлагаме това, което ви е необходимо - да изглеждате добре. Благодарение на опитния си поглед дизайнерите ни и креативните ни специалисти ще разпознаят и формулират безпогрешно правилния визуален стил за вашата компания, продукт или мърчъндайз. Ние ще базираме предложенията и решенията си изцяло върху предварително предоставената от вас информация и изискванията на бранда ви, като добавим и своя опит и почерк. Разбира се, винаги можем да започнем от нулата и да ви предложим изцяло нов дизайн, ако тъкмо това търсите в момента. Все пак, както казват, „няма да имате втори шанс да направите първо впечатление.“

Копирайтинг

Искате ли да си купите копирайтинг? Евтино го даваме...

Да опитаме пак: САМО СЕГА! ПРОМОЦИЯ! ПЪРВО В BESHARED – КОПИРАЙТИНГ!!!!

Последен опит: Очевидно, има значение как звучите.
Затова ние ще се обърнем към вашите настоящи и бъдещи клиенти по начин, който да гарантира постигане на желания от вас комуникационен ефект и оттам – изпълнение на бизнес целите ви. Споделете с нас концепцията си или се доверете на нашия опит и професионализъм - и в двата случая ще ви предложим тон и стил на комуникация, които в максимална степен да отговарят на представата ви за това, което вашият бизнес трябва да бъде в мислите на потребителите. Още нещо, разнообразието от специалисти в екипа ни дава възможността освен добре звучащи да бъдете и лесно откриваеми в съвременните интернет търсачки. Като бонус обещаваме с 80% по-правилно поставени запетаи от тези на нашите конкуренти!

Видео

Видеото ви дава възможност да достигнете до повече от сетивата на аудиторията си едновременно. Добре направеното видео ви позволява да отидете още по-далеч. С правилните изразни средства и похвати можете да попаднете точно там, където искате да бъдете - в паметта и мислите на публиката. Зад вас ще застанат едни от най-добрите специалисти в областта на видеоизработката с една цел – да отговорят на нуждите на бранда ви, така че той да „оживее“ за потребителите.

Outdoor

Външната реклама носи известна отговорност на онези, които се възползват от нея. Ако сте сред тези смелчаци, то знаете колко е важно какво и как казвате на хората, когато всеки ден сте пред очите им. Всеки ден, докато шофират, возят се, разхождат се, отиват на работа или се връщат у дома, вашите реални и потенциални клиенти виждат десетки реклами послания. Вашето трябва да бъде това, което ще остане в съзнанието им. Тук се включваме ние – от формулирането на идея, текст и дизайн до изработката на материалите и наемането на рекламното пространство.

Корпоративна идентичност

Създаването на подходяща корпоративна идентичност е ключово за реализирането на целите на една компания. Имиджът играе важна роля, както за привличането на клиенти, така и за печеленето на евентуални партньори, и не на последно място - за мотивирането и самочувствието на собствените ви служители. Идентичността носи настроението, ценностите, философията и характера на бизнеса ви. Затова е много важно всеки детайл да бъде изпипан като част от цялостен образ - от шрифта на визитките, през цветовата гама на фирмения уебсайт до начините на публична комуникация - PR-съобщения, реклами и брандирането на фирмени автомобили. BeShared предлага опит, идеи и решения, за да добие вашият бранд завършения вид, който му е необходим, за да спечели доверието на потребителите.