Защо да използваме Google рекламите?

Google рекламите Ви позволяват да позиционирате Вашия бизнес пред очите на хиляди заинтересовани потенциални клиенти, които търсят продукт или услуга като Вашите. За разлика от други рекламни канали, Google Ads е особено подходящ за генериране на продажби и запитвания, тъй като рекламата се показва на хора, които имат за цел да разрешат проблем, да намерят услуга или да купят продукт.

Всеки ден, през който Вашият бизнес не се показва пред заинтересовани клиенти, означава, че губите пари поради пропуснати ползи.

Нещо повече, дори страниците ви да се класират органично при конкретни ключови думи, вашите резултати се озовават на страницата под рекламите на конкурентите.

Предприемете нужното действие сега, за да изпреварите конкурентите си!

Видове реклами в Google?

Google ads се разделят на няколко основни вида рекламни кампании като всеки един от тях има възможност за избор на различна цел - ангажиране, трафик, продажба, запитване.

Платено търсене в мрежата на Google (Search кампании)

Сърч кампаниите са едни от най-предпочитаните реклами в Google. Те се показват в горната и долната част на страницата от резултатите а търсенето.

Дисплейна реклама

Предлагаме индивидуални маркетинг стратегии за дисплейна реклама, чиято цел е да увеличи разпознаваемостта на бранда, взаимодействието на потребителите с бранда и разбира се, конверсиите. Ние успешно управляваме и двата вида кампании - директно насочени към продажби или към популяризиране на бранда Ви.

Видео реклама

Ние сме експерти в Youtube рекламата. Екипът ни създава видео реклами, които дават конкурентно предимство и увеличават въздействието на бранда Ви. Форматите на видео рекламите са:
- In-stream - Използвайте този формат, когато искате да популяризирате свое видео съдържание преди други видеоклипове в YouTube. След пет секунди зрителят има възможност да пропусне рекламата.
- и Bumper ads (6-секундно видео) - Използвайте този формат, когато искате да достигате до широк кръг от зрители с кратко, запомнящо се послание.

PPC Ремаркетинг

Превърнете ценните си “потенциални клиенти” в “лоялни клиенти”. Нашият екип професионалисти ще Ви помогне отново да привлечете вниманието на потребители, които са изразили интерес към продукта Ви.
Вие най-добре можете да определите мащабите на растеж на уебсайта Ви, към които се стремите. Ето защо ние предлагаме разнообразие от PPC пакети и сме насреща да Ви помогнем да изберете оптималния за Вашия бизнес.

Защо да се доверите на Beshared за управлението на Google реклами?

Голямото разнообразие от видове реклами в Google ads, изисква повече познания и ангажираност. Управление на бюджети, оформяне на визии, рекламни заглавия, описания, бизнес настройки са само част от възможностите на инструмента Google ads.
Ние от дигитална агенция Beshared разполагаме с опитни специалисти които ще разработят цялостна стратегия, съобразена с нуждите на бизнеса Ви.
Пиши тук